Despre noi

Cabinetul Individual de Avocat “Cetean Horia Mircea” a fost înființat în anul 2010. Experiența profesională a titularului este rezultatul unei activități susținute în domeniul dreptului civil și comercial. Cunoștințele au fost acumulate nu numai din perspectiva calității de avocat. Activitatea desfășurată în cadrul unei cunoscute case de insolvență la care se adaugă anii de experiență câștigați din colaborarea cu o instituție de investiții financiare clujene. Toate acestea permit o abordare amplă a problemelor de drept comercial. La acestea se adaugă și activitatea desfășurată pentru o scurtă durată de timp pentru Bursa din Sibiu.

Cabinetul Individual de Avocat “Marangoci Constantin” și-a început activitatea în anul 2013. Pregătirea profesională s-a definitivat prin colaborări de peste 4 ani în domeniul dreptului insolvenței cu o cunoscută societate de profil din Cluj-Napoca. La aceasta se adaugă și activitatea desfășurată în cadrul unei case de avocatură din București specializată în litigii comerciale.

Domeniile de activitate ale cabinetelor orientate preponderent spre dreptul comercial și dreptul civil vin în întâmpinarea cerințelor clienților urmărind personalizarea serviciilor noastre spre a răspunde tuturor cerințelor, oricât de particulare ar fi ele.